8 Mayıs 2009 Cuma

macbouche...........

4 yorum:

*STYLEBOOM* dedi ki...

öncelikle çok çok çook tebrik ederim bayıldım bayıldım hatta bir tane satıldılardan istesem benim de olabilir mii?
ikinci olarak sitenizi blogumda yayınlamak isterim mümkün mü?
üçüncü olarak biliyorum tasarımlarınız size özel ve de çok güzeller ama size resmini görüp beğendiğim aşık olduğum bir taç yollasam yapabilir misiniiiz yoksa asla kendi tasarımlarınız harici çalışmıyor musunuz?
tesekkurler:))

macbouche dedi ki...

çok mersi:)elbette yayınlayabilirsiniz,beğendiğiniz modele çok benzer çalışabilirim çünkü kreasyonlar hiç bir zaman birebir aynı olmuyor, istediğiniz ne ise elimden geleni yaparım. Diğer model için sizin hakkınızda fikir vermek adına gönderebilirsiniz olabiliyorsa çalışır size sunarım siz de beğenirseniz alırsınız:))olur mu?

meltemmutfakta dedi ki...

harika hepsi birbirinden güzel,emek ve sabır isteyen çalışmalar.Hepsi birbirinden zevkli ve titizlikle hazırlanmış.Çok beğendim.Bunların hepsi benim olabilirmi????
Özellikle birkaç arkadaşımın doğum günü için sipariş vermek istedim şimdi.Tasarımı bana ait olan şeyleri istesem hazırlayabilirmisiniz birde siparişleri teslimat tarihinde kaç gün önce bildirmeliyim????
sevgiyle kalın,
www.meltemmutfakta.com
meltembeker@meltemmutfakta.com

SonsakU dedi ki...

merhaba, çalışmalarınıza hayran kaldım ..inanılmaz güzel hepsi , bende bir taç satın almak istiyorum ama bu internet işinde biraz acemiyim .. nasıl edinebilirim ???

tüllerin arkasından menekşeler

beyaz şıklığı

so cici

so cici
gül taş ve tül kombinasyonu

favori

favori
inci ve kristalli özellikle koyu renk sacta muhtesem duruyor

dantel

dantel
spiker dahil herkes bayıldı

pembe ve yeşil çiçek buketi

beauty of paradise

pembe bahar dalı

bahar dalı:)